Palkkahallinnon aineisto sähköisenä

06.05.2020 / Palkanlaskenta

Talpassa paperiaineistoja ja –postia käsittelee koronan aikana normaalia pienempi joukko. Toivomme, että toimitatte aineiston (myös lääkärintodistukset) palkkahallintoon sähköisesti.

Suurin osa talpalaisista tekee nyt koronavirustilanteen aikana etätyötä. Tämän vuoksi paperiaineistoja ja –postia käsittelee meillä nyt normaalia pienempi joukko. Siksi toivomme, että toimitatte aineiston (myös lääkärintodistukset) palkkahallintoon sähköisesti. Jos päätös on ehditty jo tehdä paperisena lomakepäätöksenä, pyydämme lähettämään sen skannattuna sähköpostin liitteenä. Näin varmistamme, että saamme tiedot mahdollisimman pian Talpaan.

Koronavirustilanteen aikana hyväksymme myös esimiehen sähköpostin kautta tulevat päätökset, vaikka niissä ei olisi allekirjoituksia. Alkuperäiset allekirjoitetut päätökset tulee säilyttää toimialalla/liikelaitoksessa asianmukaisesti.

Palkanlaskennan toimialakohtaiset sähköpostiosoitteet löytyvät Helmistä tai osoitteesta www.hel.fi/talpa/fi/palkat-palkkiot-omaishoidontuki.

Palkanlaskentaan voi olla yhteydessä myös sähköisellä lomakkeella tai sähköisen verkkopalkkalaskelman kautta.

Kuva: Marja Väänänen