Talpan RPA-aamu toukokuussa - tutustu puhujiin

21.03.2019 / Ohjelmistorobotiikka Talpa

Järjestämme Talpassa (os. Sörnäisten rantatie 27 A) ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation aamupäivän, jossa puhujina Sanna Kaarlejärvi, Mikko Rusama ja Jarkko Siren.

Sanna Kaarlejärvi on maamme johtavia talousprosessien kehitysasiantuntijoita. Hän innostuu automaation ja modernien teknologioiden hyödyntämisestä taloushallinnon parantamiseen. Sanna on vuosien mittaan ollut virtaviivaistamassa lukuisten kotimaisten ja globaalisti toimivien yritysten taloushallintoa. Hän on myös palkittu kouluttaja. Sanna on Efiman CFO ja partner ja työskentelee lisäksi johtavana konsulttina asiakashankkeissa.

Kirjanpitäjän muuttuva työ ja muut Sannan blogikirjoitukset:

https://www.efima.com/blogi/

Mikko Rusama aloitti syksyllä Helsingin digitalisaatiojohtajana. Mikko on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on myös suorittanut MBA-tutkinnon. Hän siirtyi tehtäväänsä Yleisradiosta, jossa hän johti Ylen verkkopalveluiden kehittämistä. Mikolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt Yleisradion lisäksi muun muassa Sanomalla ja Sulakkeella.

Ensimmäiset 100 päivää Helsingin kaupungin digitalisaatiojohtajana ja muut Mikon blogikirjoitukset:

https://cdofromhel.fi/blog/

Jarkko Siren työskentelee RPA-asiantuntijana Helsingin kaupungin Taloushallintopalveluliikelaitoksessa. Hänen vastuullaan ovat ohjelmistorobotiikkaan liittyvien asioiden edistäminen ja koordinointi. Ennen nykyisiin tehtäviin siirtymistään Jarkko toimi noin seitsemän vuoden ajan Helsingin kaupunginkirjastossa monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, joihin sisältyi mm. prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien kehittämistä.

Robotti tuo työntekijät kehittämistyön keskiöön ja muut Jarkon blogikirjoitukset:

https://www.linkedin.com/today/author/jarkkosiren?trk=pprof-feed