Oiken alv-asiantuntija esittäytyy

10.09.2015 / Kirjanpito

Kaupunginkanslian oikeuspalvelut ja Talpa järjestävät syksyllä kolme alv-koulutustilaisuutta. Kouluttajana toimii Oiken alv-asiantuntija, toukokuussa työt aloittanut Eeva Skult.

Lue lisää

Ongelmia HR-työpöydän käytössä - Mihin otan yhteyttä?

10.09.2015 / Palkanlaskenta

Ongelmatilanteissa HR-työpöydän käyttäjä ottaa aina yhteyttä viraston/liikelaitoksen omaan HR-tukihenkilöön. Tukihenkilö ottaa tarvittaessa yhteyttä Talpaan.

Lue lisää

Talpa mukana rehtoreiden työpajassa

10.09.2015 / Palkanlaskenta

Talpa ja opetusvirasto tapaavat säännöllisesti palkanlaskennan yhteistyökokouksissa. Elokuussa Irina Rantanen Talpan palkanlaskennasta oli mukana opetusviraston järjestämässä rehtoreiden työpajassa. Työpajan aiheena oli sähköinen opettajatielomake. Rehtorit täyttävät lomakkeeseen tiedot koulunsa opettajista ja tietojen perusteella tehdään mm. palkanmaksu.

Lue lisää

Näköyhteys myyntireskontraan

10.09.2015 / Laskutus

Muistathan, että Laske-myyntireskontra on tarkoitettu myös Talpan asiakkaiden käyttöön. Työtehtäviesi niin edellyttäessä ja esimiehesi suostumuksella Sinun on mahdollista saada katseluoikeus myyntireskontraan oman virastosi (tai liikelaitos tai Oy) osalta.

Lue lisää

LähiTapiolan BIC-koodi muuttuu

01.07.2015 / Arkisto

S-pankin ja LähiTapiolan pankkijärjestelmät yhdistyvät 26.10.2015. LähiTapiolan nykyinen BIC-koodi TAPIFI22 korvautuu tällöin S-pankin BIC-koodilla SBANFIHH. Oikea BIC-koodi niin saajan kuin maksajankin pankkitilinumeron yhteydessä varmistaa häiriöttömän maksuliikenteen myös yhdistymisen jälkeen.

Lue lisää

Eroon manuaalisesti käsitellyistä muistiotositteista

11.06.2015 / Kirjanpito

Talpan vuoden 2014 tavoitteena oli vähentää muistiotositteiden määrää. Työ jatkuu ja edelleen tavoitteena on kiinnittää huomiota muistiotositteiden tekotapaan ja vähentää manuaalisen työn osuutta tositteiden tekemisessä.

Lue lisää

Talpasta määräaikaista talous- ja palkkasihteeriasiantuntemusta

10.06.2015 / Henkilöstö

Kaipaatko talous- ja palkkahallinnon tehtäviin ylimääräistä käsiparia? Pinoutuvatko osaston laskut ja paperit, soivatko puhelimet? Alkaako virastossanne jokin projekti, jossa tarvittaisiin talouden asiantuntijaa? Ei hätää, kysy Talpasta määräaikaista osaajaa!

Lue lisää

Palkan takaisinperintä ja palkkasaatavan kuittausoikeus

05.05.2015 / Palkanlaskenta

Aiheettomasti maksettu palkka tai muu palvelussuhteesta johtuvan taloudellisen etuuden määrä saadaan periä takaisin.

Lue lisää

CPU Palvelukassan -yleisohje

05.05.2015 / Maksuliikenne

Talpan maksuliikenne on päivittänyt Palvelukassa-ohjelman yleisohjetta.

Lue lisää

Vuoden talpalainen valittu

05.05.2015 / Arkisto

Talpassa äänestettiin ensimmäistä kertaa "Vuoden talpalainen" -tittelistä. Äänestyksellä haluttiin palkita kollega, joka on omalla olemuksellaan ja esimerkillään lisännyt työhyvinvointia.

Lue lisää