P2P käyttöön – kevään aikatauluihin muutoksia

22.12.2020 / Ostolaskut

Uusi ostolaskujärjestelmä otettiin syyskuussa pilottikäyttöön Talpassa ja marraskuun alussa uutta järjestelmää siirtyivät käyttämään Kasko, Kanslia, Kuva, Sote, Tarkastusvirasto ja Työterveys Helsinki. P2P:n käyttö on sujunut pääosin hyvin, mutta muutamien haasteiden ratkaisemiseksi on kevään käyttöönottoja porrastettu.

Talpan P2P-projektiryhmä tilannekatsaus:

”Marraskuun käyttöönottojen yhteydessä ilmeni yllättäviä ja paljon selvitystyötä vaatineita ongelmia, emmekä ole projektiryhmässä pystyneet suunnitellusti edistämään kevään käyttöönottoja.

Lisäksi, osin uuden järjestelmän ja teknisten ongelmien takia ostolaskujen käsittely ruuhkautui pahasti joulukuussa. Nyt olemme onnistuneesti lisänneet resursseja sekä ostolaskujen käsittelyyn että P2P-tukipyyntöjen vastaamiseen.

Uudistetulla käyttöönoton aikataululla haluamme antaa työrauhaa sekä projektiryhmälle että Talpan palvelutuotannolle nyt tilinpäätöksen ja joululomien kynnyksellä. P2P-projektiryhmä toivottaa rauhallista joulua!”

P2P-käyttöönotot keväällä

1.2.2021
Palvelukeskus Helsinki

1.4.2021
Kaupunkiympäristö
Stara
Pelastuslaitos

P2P-järjestelmästä ja uudistuksen etenemisestä kerrotaan lisää Helmi-intrassa > Yhteiset palvelut > Taloushallintopalvelut > Ostolaskupalvelut > P2P – ostolaskujärjestelmä uudistuu