Sujuva ja turvallinen laskun maksaminen tutuksi

03.03.2020 / E-Lasku

Talpa ja Finanssiala ry järjestävät keskiviikkona 4.3. tilaisuuden Helsingissä Kampin palvelukeskuksessa tavoitteena rohkaista ja tukea asiakkaita siirtymisessä paperilaskun käytöstä sähköiseen laskutukseen. Tilaisuus on osa pilottia, jossa selvitetään, miten parhaiten helpotetaan ikääntyneiden asiakkaiden laskun maksua digitalisaation avulla.

Lue lisää

Miksi maksaisin laskuni jatkossa sähköisesti?

31.10.2019 / E-Lasku

Talpan, Soten ja Finanssiala ry:n yhteinen sähköisen maksamisen pilotti ”Digitalisaatiosta hyötyä ikäihmisille” käynnistyi marraskuussa. Tuolloin kaupungin laskuja saaville senioriasiakkaille postitettiin henkilökohtainen kutsu tilaisuuteen, joka järjestetään Kampin palvelutalossa joulukuun alussa.

Lue lisää

Uusia sähköisiä tapoja vastaanottaa lasku

12.09.2019 / E-Lasku

Helsingin kaupungin taloushallintopalvelun laskuja voi jatkossa vastaanottaa paperilaskun ja e-laskun lisäksi myös suoramaksuna tai Postin OmaPosti -palveluun toimitettuna.

Lue lisää

Sähköinen lasku ja palkkakuitti ovat ekotekoja

12.09.2019 / E-Lasku

Yhden paperilaskun 450 grammaa hiilidioksidia vastaa kolmen kilometrin ajomatkaa henkilöautolla. Paperisena kulkevan palkkakuitin tai laskun päästöistä noin lähes puolet aiheutuu paperista, kirjekuorista, tulostamisesta, frankeerauksesta ja jakelusta.

Lue lisää

Digitalisaatiosta hyötyä ikäihmisille – Pilotti sähköisen maksamisen edistämiseksi

12.09.2019 / E-Lasku

Kaikilla laskun saajilla ei ole mahdollisuutta ottaa käyttöön e-laskua. Syyskuusta lähtien Helsingin kaupungin laskut voi vastaanottaa e-laskun lisäksi myös suoramaksuna. Erityisesti suoramaksulle on kysyntää kotipalvelun asiakaskunnassa. Helsingin kaupunki on mukana pilotissa, jonka tavoitteena on edistää sähköisen laskutuksen käyttöönottoa senioreilla.

Lue lisää