Syksyn eläkeneuvonnan infot etänä Teamssissa

08.09.2020 / Henkilöstö

Tänä tai ensi vuonna eläkkeelle jääville järjestetään syksyllä kaksi infotilaisuutta 6.10. ja 8.12. Tilaisuuksista ainakin ensimmäinen järjestetään poikkeuksellisesti vain etänä Teamsssissa. Ilmoittaudu mukaan Helmen koulutuskalenterin kautta!

Eläkkeelle jäävien neuvontailtapäivässä annetaan tietoa eläkkeistä, eläkkeen hakemisesta ja eläkkeelle siirtymiseen liittyvistä asioista. Syksyllä tilaisuuksia on kaksi samansisältöistä:

ti 6.10. klo 13–16 

ti 8.12. klo 13–16

Aiemmin eläkeneuvonnan infot on pidetty Talpan auditoriossa, mutta lokakuun infoon voi osallistua poikkeuksellisesti vain etänä Teamssissa. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu infoon Helmen Koulutukset ja tapahtumat -kalenterin kautta. Kirjoita hakukenttään: Eläkkeelle jäävien neuvontailtapäivä (tai sähköpostitse anna.raisanen@hel.fi, ilmoita sähköpostissa osallistujan nimi, tehtävänimike, organisaatioyksikkö sekä esimiehen nimi).

Tutustu Eläke-sivuihin

Helmen Eläkkeet-sivustolle on kerätty tietoa eläkkeistä ja siitä, mitä kannattaa tehdä kun harkitsee eläkkeelle jäämistä.

Kaupungin eläkeneuvojat neuvovat kaupungin kaikkien toimialojen ja liikelaitosten henkilöstöä eläkeasioissa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja tarvittaessa varata myös henkilökohtaisen neuvonta-ajan, joka toteutetaan puhelimitse tai Teamssin/Skypen kautta.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Etuus- ja eläketiedot ilmoitetaan tulorekisteriin vuonna 2021

10.09.2020 / Henkilöstö Palkanlaskenta

Syksyn eläkeneuvonnan infot etänä Teamssissa

08.09.2020 / Henkilöstö

Henkilöuutisia taloushallinnon palvelujen Sote-tiimeistä

06.05.2020 / Henkilöstö Talpa