Talpa kouluttaa – tutustu tarjontaan tai ehdota koulutusta

31.10.2019 / Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Talpan järjestämiin talous- ja palkkahallinnon koulutuksiin voi ilmoittautua Helmen koulutuskalenterin kautta. Jos kaipaa räätälöityä koulutusta, kannattaa yhteyttä Talpaan. Talpalaisia asiantuntijoita voi myös kutsua toimialan tai liikelaitoksen omaan tilaisuuteen eli tulemme mielellämme vaikkapa pitämään lyhyen tietoiskun talous- ja palkkahallinnon asioista!

Myös vierihoitoa ja henkilökohtaista opastusta kannattaa hyödyntää, jos jokin asia tuntuu vaikealta.

Uuden rekrytointintijärjestelmän Helbitin koulutukset ovat käynnissä vuoden loppuun saakka. Katso tarkemmat ajat koulutuskalenterista tai ota yhteyttä, jos haluat toimialalle oman koulutuksen.

Etenkin uusille esimiehille tarkoitettu palkkahallinnon koulutus järjestetään Talpassa maanantaina 2.12. klo 8.30-12. Lue lisää

Esimies – tiedätkö, kuka saa työkokemuslisää? Missä tilanteissa palkka voidaan periä takaisin? Miten toimit alaisesi pitkän poissaolon aikana?

Työssään matkustavalle sekä matkalaskuja hyväksyville tai tarkastaville on tarjolla useita koulutusmahdollisuuksia. Lue lisää

Matkustaja ja matkalaskujen hyväksyjät – ota yhteyttä, mietitään sinulle tai tiimillesi sopiva M2-koulutus.

Kysy lisää

Talpan järjestämistä koulutuksista voi kysyä esimerkiksi Talpan palvelupäälliköiltä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: talpa.kouluttaa@hel.fi.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Tulossa investointikoulutusta

22.12.2020 / Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Talpa kouluttaa – tutustu tarjontaan tai ehdota koulutusta

31.10.2019 / Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Palkkahallinto tutuksi esimiehille

31.10.2019 / Koulutus- ja asiantuntijapalvelut Palkanlaskenta