Yhteistä prosessia yhdessä kehittäen

30.09.2020 / Talpa tiedottaa Kaskolle

Talpan palkanlaskennan Popa-tiimi eli perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen palkanlaskennasta vastaava tiimi tapasi toimistopalveluiden alueet 1 ja 4 syyskuussa. Tapaamisissa oli mukana palkka- ja koulusihteereitä sekä tiimien esihenkilöt Kaskosta ja Talpasta. Tapaamisissa kerrattiin prosessia ja hiottiin toimintatapoja mm. aineiston lähettämiseen liittyen. Tapaamiset koettiin hyödyllisiksi puolin ja toisin.

Palkkatiimin asiantuntijoita oli mukana myös opettajatietolomake-työpajoissa, jotka järjestettiin elo-syyskuun vaihteessa. Palkkasihteerit avustivat rehtoreita opetietojen täytössä ja kävivät lomakkeesta läpi palkanlaskennan näkökulmasta tärkeät ja huomioitavat tiedot.

Suunnittelemme syksyn aikana myös muita vastaavia työpajoja ja osallistumme mielellämme myös Kaskon järjestämiin tilaisuuksiin ja kokouksiin. Saamme asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset käyttöömme pian ja käymme Kaskon antamat vastaukset tarkasti läpi. Myös niiden pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan yhteisiä hankkeita.

Laitattehan meille ideoita ja kokouskutsuja!

Palvelupäällikkö Maija Husso sekä palvelukoordinaattorit Olga Gontchar (perusopetus, lukio ja ammatillinen koulutus), Heidi Pasanen (vapaa sivistystyö) ja Elina Roitto (varhaiskasvatus ja esiopetus)

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Talous- ja palkkahallinnon asiakaspalvelu vuodenvaihteessa

22.12.2020 / Asiakaspalvelu

Mitä mieltä olet Talpan palveluista? Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn ja vaikuta!

09.09.2020 / Asiakaspalvelu

Talpa palvelee poikkeustilanteessakin

06.05.2020 / Asiakaspalvelu Talpa