Tulossa investointikoulutusta

08.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Talpa suunnittelee yhdessä BDO:n kanssa investointeihin liittyvää koulutusta toimialoille ja liikelaitoksille ensi toukokuulle. Ajoitus mietitty TA:n valmisteluun sopivaksi. Kympin toimialalle on tulossa oma koulutustilaisuus.

Lue lisää

Robottikollega Kympin taloushallintoon

08.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Talpa on edistänyt taloushallinnon automatisointeja Helsingin kaupungissa usean vuoden ajan: ohjelmistorobotti Aina-Ilona suorittaa yli 40 erilaista talous- ja palkkahallinnon tehtävää. Myös Kympin toimiala on ollut automaation edistämisessä aktiivinen, ja noin vuosi sitten aloitettiin Talpan ja Kympin Taspan yhteistyö.

Lue lisää

Yhteisenä tavoitteena tyytyväinen palkansaaja ja sujuva prosessi

08.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Kympin HR:n ja Talpa tiivistävät yhteistyötään. Syyskuussa aloitetun yhteisen projektin tavoitteena on kehittää HR-toimintoja ja siihen liittyviä palveluja asiakaslähtöisesti ja ketterästi. Projekti on osa kaupunkitasoista kehityshanketta, jossa HR-palvelut ja niiden tuottaminen eri toimijoiden kesken mietitään uudelleen nimenomaan asiakaskokemuksen näkökulmasta.

Lue lisää

Asiakastyytyväisyyskyselyssä ennätysmäärä vastaajia

08.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Talpa tutkii asiakkaidensa tyytyväisyyttä vuosittain. Tänä vuonna asiakastyytyväisyyskysely lähettiin noin 5600 talous- ja palkkahallinnon yhteistyökumppanille toimialoilla, liikelaitoksissa ja osakeyhtiöissä. Jakelun kasvun myötä saimme myös ennätysmäärän vastauksia, lähes 1700. Lämmin kiitos kaikille vastanneille!

Lue lisää

Palkanlaskennan tärkeät päivämäärät vuonna 2021

07.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Jotta palkat saadaan maksettua oikein ja ajallaan, on tärkeää, että myös kaikki palkanmaksuun liittyvät aineistot toimitetaan Talpaan tiettyyn päivään mennessä. Aikatauluun on koottu ensi vuoden maksupäivät ja niihin liittyvät ns. aineistopäivät, jolloin aineistot on viimeistään toimitettava Talpaan. Aineistoja voi toki lähettää ennen määräpäivääkin!

Lue lisää

Ostolaskujen käsittely siirtyy Bip-järjestelmästä uuteen P2P-järjestelmään

07.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Kympissä siirrytään 1.4.2021 käyttämään uutta P2P-ostolaskujärjestelmää, joka korvaa vanhan Basware/BIP-järjestelmän. P2P:hen on rakennettu automatiikkaa, jolla laskun rutiinikäsittelyä pyritään vähentämään.

Lue lisää

Tilinpäätöksen teko alkamassa

07.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Vuoden vaihde ja tilinpäätöksen laadinta on jälleen lähellä. Kaikkien toimialojen on erityisen tärkeää noudattaa aikataulua ja viestiä siitä myös tehokkaasti eteenpäin kaikille tietoa tarvitseville henkilöille kuten esimerkiksi laskujen tarkastajille ja hyväksyjille. Tilinpäätös 2020 -infon teemme jälleen tallenteena, jonka voi kuunnella itselleen sopivaan aikaan.

Lue lisää

Ollaan yhteydessä!

07.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Tavoitat meidät Talpassa kätevimmin yhteisten sähköpostiosoitteiden kautta. Otsikoithan viestisi huolellisesti ja liitä mukaan myös omat yhteystietosi. Puhelimitse palvelemme arkisin kello 9-15.

Lue lisää

Helsingin kaupungin tilikartta uudistuu – mitä se tarkoittaa?

07.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Helsingin tilikartta uudistuu ensi vuoden alusta alkaen. Uudistus on osa valtion Kuntatieto-ohjelmaa, jossa kuntien talousraportointia automatisoidaan ja nopeutetaan. Helsingissä tilikartan uudistus vaikuttaa etenkin taloushallinnon töitä tekeviin, mutta asia pitää huomioida myös päivittäisessä työssä esimerkiksi Bosti-tilauksia tehtäessä ja saapuvia ostolaskuja käsiteltäessä.

Lue lisää

Nyt kannattaa tarkistaa verokortti

07.12.2020 / Talpa tiedottaa Kympille

Talpa muistuttaa, että verokortissa on vain yksi tuloraja koko vuoden palkoille. Jos tuloraja ylittyy, tuloista menee veroa lisäprosentin mukaan. Onkin entistä tärkeämpää itse seurata tuloja vuoden aikana.

Lue lisää