Talpan uusi toimitusjohtaja Ulla Kukkonen aloitti työt syyskuussa.

17.11.2020 / Talpa tiedottaa osakeyhtiöille

Ulla on aiemmin työskennellyt Lahdessa Provincia Oy -nimisen palvelukeskuksen toimitusjohtajana. Perehtyminen Talpaan ja uusiin työtehtäviin sujuu osin etänä.

toimitusjohtaja Ulla Kukkonen"Olen toiminut palvelukeskusympyröissä jo jonkin aikaa ja näin seurannut tiiviisti Talpankin toimintaa. On hyvä tietää mitä muissa keskuksissa tapahtuu ja oppia muilta. Myös verkostot ovat tärkeitä.

Helsingin kaupungilla on tällä hetkellä hyvää ja raikasta meininkiä. Minun on ollut helppo ”olla samaa mieltä” siitä suunnasta, mihin mennään. Toivon, että voin osaltani edesauttaa sitä tänään ja tulevina vuosina.

Arvostan suuresti kokemusta ja kunnioitan hyvin toimivia käytäntöjä. Myös toimiva organisaatio koostuu sekä konkareista että työuransa alussa olevista nuorista. Näin on Talpassakin, ja laaja osaaminen ja kaupungin tuntemus on meille ehdoton vahvuus.

Taloushallinnon palvelukeskusympäristö on haastava ja sen täytyy muuntautua uusiin tilanteisiin nopeammin kuin on totuttu. Asiakkaiden vaatimukset uudesta kasvavat samalla kun perustoimintojen on pelattava moitteettomasti. Uutta asiaa ja tapoja tehdä tulee koko ajan.

Asiakkaan tyytyväisyys ja luottamus meidän palveluihin on yksi tärkeimmistä lähtökohdista.

Itse pidän siitä, että asiat ovat hankaliakin välillä ja että tavoitteet asetetaan korkealle. Lähden johtamaan meitä Talpalaisia rohkeasti ja uutta päin.”